Meny Lukk

1910-tellingen i pdf/papirutgave!

Eksempel på en tellingside i pdf-fila
(og trykket utgave) – bilde fra Arkivverkets nettside.

Det er ikke alltid jeg har nettilgang, for eksempel på våre cruise fra Europa til USA og tilbake. Da er det mange dager «på sjøen» i strekk, og det er fint å ha noe å gjøre utenom å baske i solen. Jeg forbereder disse dagene før vi drar, ved å laste ned/skanne ting å lese, både tidsskrifter og kirkebøker.

Forberedelser til høstens reise (Barcelona til Miami med Liberty of the Seas) vil også inneholde en bestilling, nemlig pdf-utgave av 1910-tellingen for Oslo. Resten av landet er også tilgjengelig, men de store byene blir så tunge at de må bestilles. Så jeg skal altså få bestilt Oslo, og så laster jeg ned de andre kommunene jeg kommer til å trenge på veien.

Dette er et nytt tilbud fra vårt fantastiske arkivver, og du kan lese mer om det her.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.