Meny Lukk

Viking Roots – nytt navn og korrekturlesing gir terningkast 5+

For et par måneder siden skrev jeg om VikingRoots, et nytt norsk e-magasin for slektsinteresserte. Jeg ga det den gangen terningkast 4, og en av grunnene til at de ikke fikk full rulle var navnet på magasinet. VikingRoots skurret veldig på et magasin som gis ut hovedsaklig i Norge.

Utgiverne har tatt innspillene seriøst, og de har byttet navn til det mer norske SlektsNytt. Jeg synes dette klinger mye bedre, og det er ikke tvil om hva magasinet inneholder! Terningkast 5!

Siste nummer har mange gode artikler, og det er deilig å lese artikler som nå er nesten renset for skrivefeil! Terningkast 5+.  (Det skal mye til å få en ren sekser, da vi ikke har noen andre å sammenligne med, så 5+ får være bra!

Gratulerer til dere alle fire i redaksjonen, jeg gleder meg til neste nummer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.