Meny Lukk

Over 61.000 besøk – hvor stopper det tro?

Og det kan se ut som en av de som var nærmest nr. 61.000 faktisk googla seg inn og lurte på noe om Slektsforskning på nett.

Det har blitt litt roligere på blogg-fronten her fra Vålerenga. I hvertfall på Slekt og Slikt. Jeg jobber med flere prosjekter som ikke kan blogges om, og da blir jeg litt sånn «kneblet og bundet» på både tenner og negler. Kanskje jeg kan si noe om noe av det jeg holder på med senere, men akkurat nå er det så hysj at fysj!

Jeg har også hatt flere forespørsler fra USA om slekt i Norge – men der er løsningene «nålevende» – og da blir det også litt begrensa hvor mye man kan si om de sakenes anledning….

Jaja – jeg kommer nok sterkere tilbake, ting skjer også i den «åpne» sfære om dagen, så kanskje det blir mer å blogge om etter hvert?

Takk til alle som følger bloggen, jeg er ydmyk og takknemlig!

Forrige gang jeg blogget jubileum var på 50000, og det var i februar! Så – takk for besøket alle sammen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.