Meny Lukk

Alt for Norge….

Bildet er «snagga» fra TV-Norges side, de har bedt oss om å reklamere 🙂

Hva er oppskriften på vellykka galskap?

Sett en annonse i avisene i Midt-Vesten ( Minnesota, Wisconsin, Dakotaene og omegn) og håp at det er en haug med gærne folk med vikinghorn og lusekofter, bestemødre med lefseoppskrifter og rosemalende oldefedre eller andre slektninger som arriverte ”The land of hope and glory” for hundre år siden…. som leser den!

La en gjeng flinke Monstrøse reise til USA og intervjue og sjekke alle ovenfor for så å….

….få en gjeng med totalt sprø slektsforskere til å grave seg ned i bygdebøker og kirkebøker, alt i hemmelighet selvsagt, og la dem  finne alle de ovennevntes hyggelige nålevende  ørtenmenninger…..

Sett så gjengen med gærne sjarmerende og fargerike amerikanere, gjerne med kåbbåihatt eller, og/ eller lusekofte på flymaskin til Norge, og så opp i et helikopter over vakre fjell – vi hører ropene: Ååååå mai gåååååd! Nårwai is a beautiful køntri! Og så får de servert både skinkeost på tube, makrell i tomat … og pottitball stakkars folk! En av dem sa til og med at de likte det. Bare vent til smalahovedet kommer på bordet!

Så til slutt sitter vi da – publikum. Og ler oss dønn ihjæl. Hva er det med disse rare (norsk-) amerikanerne som så gjerne vil være enda mer norske? Hva er det med Norge som er så magnetisk? Hva er det med oss publikum som synes dette er moro!? Er det synet av oss sjøl og våre norske spesialiteter som blir latterliggjort på en ufarlig og snill måte? Moro er det i hvertfall.

Søndag kveld har jeg hadde jeg den utrolige fornøyelse av å være med på premierefesten  for «Alt for Norge» –  Monster/TV-Norge. For en gjeng med flinke folk!

Spente Monsterpiker og DIS-Sjef. Brita og Torill – Signe bak (foto: meg)

Jeg må bare si – heia Paul og heia Mary – mine to «prosjekter»!!! Jeg vet ikke hvem som vinner og jeg vet ikke hvem som taper – men for en flott gjeng.  Gleder meg til neste episode! Gratulerer TV-Norge/Monster,  DIS-Norge og  NSF! Jeg tror dette blir enda bedre enn forrige runde!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.