Meny Lukk

Genealogy tip of the day…

Veldig kort blogpost i dag – denne bloggen er fra USA, og har selvsagt mest innhold om slektsforskning der over den store dam, men! Mange av tipsene gir faktisk en aha-opplevelse om egen forskning, enten det er i Norge, Bergen eller USA!

Genealogy Tip of the Day

Hva med – sitat:

Every so often I review various relatives and realize that I’m «missing» one or another in a certain census record. Sometimes I still don’t find them, but other times I discover that when I originally looked for them I must not have really looked all that hard.


mange gode tips, husk å ta backup, spør gamletante Anna om å få navn på bilder i et album, onkel August visste kanskje hvor det gamle huset til oldefar Olaola var? Mange gode tips, uansett geografi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.