Meny Lukk

Lurer du på hva som skjer i DIS-Norge?

De som kjenner meg vet at jeg er «DISer» – medlem av DIS-Norge (Norges største organisasjon for slektsforskere).  Her er det mye flinke folk som gjør en stor innsats for slekts-Norge.

DIS-Norge har flere kanaler der de informerer om hva som skjer i foreningen og lag de samarbeider med. Det er 3 DIS-plasser jeg er innom hver morgen på min nettrunde:

1. DIS-Norges leder, Torill Johnsen blogger hver dag om ting som rører seg i hennes sfære

2. På DIS-Norges nyhetsside vlir store og små nyheter fra slektsforskermiljøet generelt og DIS-lagene spesielt lagt ut:

og sist men absolutt ikke minst – DIS-Norge er hjertelig tilstede der folk er, nemlig på Facebook. 

Nå er det riktignok sånn at mye av det som står på Facebook er lenker og info til hva som står på nyhetsiden og lederbloggen, men det er også andre som kommer med innspill, noen med slektsrelaterte spørsmål og en etterlysning nå og da (som bør henvises til Slektsforum.

DIS-Norge har mange verktøy for oss slektsgale, jeg nevner: Gravminner og Genealogiske ressurser . Det er også en rekke kilder på DIS-Norges web som ikke er så kjent for alle, ta deg tid til å bli kjent! (Noe er forbeholdt medlemmene, noe er åpent for alle).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.