Meny Lukk

Slektsforskerdagen 2011 del 1

Ved årsmøtet i DIS-Oslo/Akershus i mars 2009 gikk jeg av som leder etter alt for mange år i førersetet. Jeg blogga om det dagen etter årsmøtet. På grunn av sykdom måtte den nye førstepropellen gi seg, men han hadde heldigvis en bra andrepropell – og Carl Birger har også sagt ja til å være propell fra årsmøtet 2011 til å ta vare på «barnet» mitt.

Jeg føler at det er i gode hender, og styret i DIS-O/A lar meg få være litt med, ved å ha ansvar for litt av markedsføringa og informasjonsmateriellet til Slektsforskerdagen 2011, også ved SFD 2010 fikk jeg være med som «konsulent».  Ved årets arrangement har jeg også fått lov å være med, og jeg setter faktisk pris på å bli spurt! Det er utrolig moro å få lov til å være med, og det er godt å vite at jeg er viktig i sammenhengen. Men det er også deilig å vite at det er nye koster med nye ideer. 

Og – som Torill skrev om i bloggen sin i dag,  jeg får lov å være med som «gamling» og dele ut litt av erfaring og kunnskap om slektsforskning til nybegynnere i DIS-OAs nybegynnerkusr de neste 3 mandagene! Og det er supermoro!

Så – de neste ukene kommer jeg til å mase vettet av mine lesere med info om årets Slektsforskerdag, klassebilder fra nybegynnerkurs og annen DISsing…

Hold av 29 oktober klokken 10-16 – ta banen til Sognsvann! Riksarkivet er stedet! Program følger på følgende sider:

Slektsforskerdagen 2011

Facebook SFD 2011

Vi ses nok ikke der men det er en helt annen seilas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.