Meny Lukk

Facebook – både privat og forening! – (eller: DIS-Øvre Romerike er på Facebook!)


Selvsagt er jeg der. Og utrolig mange jeg kjenner. Og enda flere jeg ikke kjenner. Mamman min er der og nesten alle tantebarna. Faktisk nesten hele familien når jeg tenker meg om (og det skal vi jo gjøre).

Jeg er vel mer aktiv på Facebook enn mange – men så sitter jeg mer foran pc’n hjemme (les: mesteparten av dagen) enn de fleste jeg kjenner. Slektsforskning, både av typen egen, oppdrags- og hjelpeandre forskning, artikkelskriving, , blogging, e-poster, chatting, og alle de andre viktige tingene man gjør ved tastene….

Det begynner å bli mange mennesker, sider og grupper der ute på Fjesboka. Jeg må nok rydde litt i min liste ser jeg.  Men, det er ok å bruke FB til å følge med på hva som skjer. Nyheter fra fjern og nær tikker inn, cruise-tilbud, slektsforskningsgrupper jeg er med på kommer med innspill og tips, hilsner fra kjære slekta, venner og kjente i inn- og utland,  mye ræl som jeg prøver å fjerne opphavet til, og mye tull og fjas og moro. Alt i  alt -en totalt uoverkommelig mengde fra «venner» og «sider» og «grupper» – heldigvis er nok de aller fleste «stille»….

Forening: 1. DIS-Øvre Romerike
I går startet jeg en egen Facebook-side for DIS-Øvre Romerike – den er åpen for alle, og planen er å komme med litt om mangt for de som bedriver slektsforskning eller er spesielt interessert i kommunene der oppe. Den skal ikke erstatte hjemmesidene til DIS-Øvre Romerike, den er mer på det «formelle» og på «foreningsplan» – mens FB-siden kanskje kan være litt mer løs, mer kjapp informasjon og kanskje en diskusjon i ny og ne? Vi får se hva tiden bringer! Det er ikke meninga at den skal være en statisk side, så fint med innspill, hilsner, tips om bøker eller kilder, lenker til blogger med interessant innhold osv osv osv. Bare fantasien setter grenser!

DIS-Norge har i sine strategi-planer sagt at foreningen skal være aktiv på sosiale medier, så da er dette et skritt i riktig retning. Så får vi håpe at mange kommer innom, sier noe, «LIKER» og kanskje forteller litt om slekt fra Øvre? eller som havna på Øvre?

Forening: 2 Slektsforskerdagen 2011
En annen «side» jeg har opprettet er markedsføringsside for Slektsforskerdagen 2011. Dette er en ren arrangements-side, som blir borte igjen etter dagen har vært. Men her vil det også komme info om selve arrangementet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.