Meny Lukk

SwedGenTour 2011

Four swedish genealogists have been traveling in the US for one purpose only – to help Swedish-Americans to find their swedish relatives. I don’t know how many earlier SwedGenTours, but I know there have been several before.

The SwedGenTour homepage with information 

Tomorrow they arrive in Salt Lake City, and their schedule for the 2 days of Swedish genealogy is fully packed with lectures and speeches. I am sure the swedish genealogists will have their afternoons filled with questions from people in need of help with their swedish ancestry!

I follow their blog, and it looks both fun and interesting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.