Meny Lukk

One of my favourite bloggers – Joe Beine

One of my favourite bloggers out there is Joe Beine.

His blog includes both genealogy-news, tips, how-to’s, special interest-categories and a lot more. He is on my blog-roll so I get to know when he updates his blog. I got the message today he had updated with links to more death-indices, and I had to look through some of his other categories…. his Fun Stuff is also worth reading!

Joe Beine is not only a genealogist and a blogging genealogist, he is funny to! Use a couple of minutes on this in his «fun stuff»-category,  «20 ways to make genealogy fun» – read and enjoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.