Meny Lukk

Digitalarkivet nede – i hele dag!???

Hva skal jeg gjøre da da?

Store deler av digitalarkivet blir utilgjengelig 20. oktober. I forbindelse med ombyggingen ved Statsarkivet i Bergen skal det 20.oktober 7:00 til 16:00 trekkes ny fiberkabel, og da ryker nettforbindelsen vår. Det betyr at de delene av digitalarkivet som ligger på servere ved Statsarkivet i Bergen blir utilgjengelig. Dette gjelder det skannede materialet slik som kirkebøkene og tinglysingene, og alle databasene med unntak av 1910-tellingen. 

Kanskje jeg skal jobbe litt med svenskene mine? Eller kanskje noen amerikanere? Hmm eller kanskje jeg skal rydde hus?  Finner vel på noe kanskje….. snakke med mannen min? Hm det var ikke dumt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.