Meny Lukk

mer slikt enn slekt…

Det er bekmørkt rundt meg, og sirisser lager sildrelyder… omtrent samme lyd som kjøleskapet hjemme i Sverigesgate faktisk.Men denne lyden er ikke laget av kjøleskap, men av små rare insekter. .. og…det er andre lyder som er enda  mer påtrengende. Hvis jeg da ser bort fra lyden av air-conditionmaskinen som drar på og av ettersom temperaturen i heimen stiger.

Nei… det er en helt annen lyd jeg sikter til. Det knaser og knekker. Knusler og snatter, grynter og skvetter, og.. jeg vet at det er en av to store saktegående raringer – enten er det en stor og tung gris, eller så er det en lav og tung alligator. Jeg tror vel helst at det er en gris for jeg hører at han jobber litt med vegetasjon. Alligatorer pleier som regel å lurke sakte rundt, eller rase fort av gårde, ikke gnure grisefjes ned i jorda!

En tuslende og taslende…. (foto: megsel)

Jaja – dette hadde vel ikke egentlig noe med Slekt eller/og Slikt å gjøre, men… dog!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.