Meny Lukk

RootsWeb Removes its Free SSDI Database

This is for my Norwegian genealogy friends that don’t subscribe to Ancestry. Since Social Security Death Index has been an important resource for us – looking for our relatives in the US, this is sort of serious news.

From Genealogy Insider; – Diane Haddad;

«One of the free resources we’ve recommended for years to search the online Social Security Death Index (SSDI) has been taken offline.

RootsWeb’s SSDI database is no longer available, with a message that

Due to sensitivities around the information in this database……………»

To read the whole thing go here

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.