Meny Lukk

God jul – Merry Christmas – 圣诞快乐 – Naragsak a Paskua – Krismasi Njema

Her er julestemningen på topp, lys og nisser og pingviner og snømenn strutter under palmetrær og andre steder de føler det naturlig. Damene drar på butikken i mer eller mindre kledelige nisseluer, både rosa, blå, røde og grønne, noen med hvit pelskant, andre har en mer dyrisk variant med leopardmønster… Og vi alle har t-skjorter med diverse fantasifulle julemotiver (mine har mest pingviner og flamingoer med martiniglass og julelys, noe som er et helt vanlig skue rundt her…). Og nei, jeg svømmer ikke til vanlig rundt i poolen med nisselue, den var kun til glede for fotografen og meg selv.

Julen er allerede «feiret» i flere uker, med hygge og kos blant venner. Julestria startet allerede dagen etter Thanksgiving, med handlepress av en annen verden på Black Friday. Folk lå i kø i timesvis for å få kjøpt ting de ikke trenger til halv pris. Nå har netthandelen tatt over mye av det styret, man har fått Cyber Monday i tillegg/i stedet.  Dette tar nok av litt på ryggvondt etter å ha ligget på et håndkle på asfalten utenfor Walmart i timer….

Julegaver er utvekslet og julekort både skrevet og mottatt. Selv har jeg tatt med norske julekort hit til USA for å gi til våre venner her, og så har jeg sendt Floridianske julekort hjem. At nissen også må ha julefri og skal surfe og få en drink i julehengekøya må jo alle forstå!

Juletreet har stått her og gitt lys i et par uker, med «pynt» og pynt. Her er det en tradisjon å gi bort juledekorasjoner – og neste år må jeg nok ha et større tre!

Pingviner med nisselue, saxofonspillende frosker, juledekorerte små martiniglass, flamingoer med julelys, og diverse andre  julestemnings-skapende kreaturer henger i det grønne, og det er en pingvin på toppen…. altså et helt normalt Floridajuletre, og jeg digger det!

Den som kanskje ikke er så veldig fornøyd med julestasen sin er Gunnar – Arubagiraffen… vi kan vel kalle dette å være pyntet til trengsel?

Den flotteste julegaven vi har fått utenom flere nye venner, gjensyn med gamle venner og hilsner fra famiie og venner hjemme, er et lite veggheng – quiltet av min gode venn Tish. Hun er en mester med symaskin og stoff! Quilten har selvsagt pingvin-tema (og da snakker vi keiserpingvin!!)

Med dette ønsker vi alle våre venner og
vår store familie hjemme en god jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.