Meny Lukk

Lyst til å bryne deg på gotisk skrift?

fra DIS-Møre og Romsdals hjemmeside.

En av mine favoritter i slektsforskerverden er Jonny Lyngstad. Han er leder i DIS-Møre og Romsdal. Laget startet for noen måneder siden sitt «gotiske kvarter» – hvor de legger ut forskjellige kilder fra hine hårde. Den siste for februar sier min kjære all-menning Liv dette:

…. er fra tingboka for Sunnmøre, mens den andre er fra ei sak på Nordmøre i 1751. Teksta fra Nordmøre er ikke fullstendig oversatt. Det betyr at dere MÅ prøve å oversette det som er igjen. Om ei uke vil forslag til fullstendig oversettelse bli lagt ut på våre sider
Lyst til å prøve deg? Sjekk DIS-Møre og Romsdals «Gotiske Kvarter»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.