Meny Lukk

Adressebøkene for Kristiania/Oslo

Det er aldri kjedelig for en slektsforsker med en liten dugnadsånd i magen. Sist jeg var på Oslo byarkiv fikk jeg vite at de hadde skannet flere adressebøker som lå klar til indeksering. Siden de nå har laget til slik at man kan sitte hjemme og indeksere, så har jeg kunnet være med også her fra USA:

Det er lovet at man skal få ut flere i løpet av året, så det er bare å være tålmodig. Foreløpig er følgende bøker lagt ut:

Jeg har en drøm om et par andre prosjekter fra Oslo Byarkiv, vi får se hva det blir til 🙂

4 kommentarer

  1. John Egil Mæland

    Kan dere se om min far Johannes jr. Mæland (Johs) hadde bostedsadresse i Oslo i 1929 eller 1930/31. Han var der i 1933.

    • LailaNC

      Dersom du vet hvor han bodde i 1933, kan du gå i de kommunale folketellingene hos Oslo BYarkiv, og se om det der står hvor han bodde året før, for så å følge ham dit (om han var i Oslo året før også). Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.