Meny Lukk

Slektsdata i fra Sverige… slaktdata.org

Jeg rekker ikke å skrive så mye om akkurat dette – men jeg vet at dersom jeg sier:

Har du slekt i Sverige? og du sier «Ja»!!  ja da har du store muligheter for å finne slekt på denne siden. Lite fra Värmland, men mye fra Bohuslän og andre fylker. (Värmland har en egen cd med masse kirkebøker søkbare, og den er verd sine kroner om du har mye slekt der, sjekk ut under prosjekter her http://www.varmlandsrotter.se/

Men dersom du altså har slekt i Sverige, sjekk ut denne siden, og det flere ganger i måneden, her kommer stadig nye dataregistrerte kirkebøker ut – gratis for oss å nyte!! 🙂

Har du slekt som kom fra Sverige og havnet i Østfolk, ja da kan denne basen være nyttig:

Sverige er ikke så utilgjengelig som du tror, men mye koster peng.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.