Meny Lukk

A new (for me) blog – genie-ology….

I found this blog the other day – and it is now included in my blog-list.

This blog is filled with both educational, interesting and fun posts. I loved his post about genie-ology…..
http://www.thepersonalpast.com/2012/02/26/genie-ology/

Daniel Hubbard is currently serving as First Vice President of the Lake County Illinois Genealogical Society, and as a member of the Advisory Board of the Nordic Family Genealogy Center at the Swedish American Museum in Chicago. He also helps out occasionally as a graphic designer and editor for his wife’s business, glimling.com. (from

Lots of interesting posts, and maybe you need help with your genealogy in Illinois? Maybe Daniel Hubbard can be of professional help!

http://www.thepersonalpast.com/ 

Enjoy!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.