Meny Lukk

ArkivDigital er gratis i helgen i anledning Släktforsningens dag i Sverige

Igjen en hyggelig mail fra ArkivDigital! Har du slekt i Sverige, bør du skrinlegge alle andre planer, la hestehov være hestehov og vårlig vær ditto.

Fra Arkiv Digitals epost:

ArkivDigital är gratis 17-18 mars 2012

Sedan ett antal år tillbaka är det Släktforskningens dag den tredje lördagen i mars månad. Föreningar, bibliotek och arkiv runt om i landet har utställningar och föredrag på lördag. Om du inte har möjlighet att besöka något evenemang, så kan du alltid titta in i vårt digitala arkiv. Fira Släktforskningens dag tillsammans med oss i vårt stora bildarkiv, helt i färg.
Släktforska i våra snart 34 miljoner färgbilder gratis under helgen 17-18 mars 2012. Du hittar mycket spännande bland kyrkoböcker, domböcker, bouppteckningar, mantalslängder och andra handlingar.
Lykke til!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.