Meny Lukk

Skatter fra arkivverket – endelig på nett!

De av oss som er så heldige og har anledning til å besøke Riksarkivbygningen, glemmer tid og sted når vi dukker inn i Skattkammeret.

Utrolig mye spennende har blitt vist fram i dette lille utstillingslokalet, og nå har endelig Arkivverket lagt bilder av kilder og skatter som nettutstilling for dem som aldri har mulighet til å besøke vakre Oslo.

Sitat fra Arkivverkets side:
”Skatter fra arkivet” er en utstillingsrekke der Riksarkivet og Statsarkivet i Oslo viser eksempler på spennende originalmateriale fra magasinene. Årets utstilling har smakebiter fra mange ulike temaer, som gruvedrift, regnskap for heksebrenning, andre verdenskrig, arkitektur, et omstridt bokmanus og nytelsesmidler.»

Ta deg tid til å besøke nettutstillingen her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.