Meny Lukk

Arkivverket stenger sine lesesaler!

Har du planer om å gå på et arkiv for å begå slektsforskning denne uka, bør du sjekke åpningstidene til den institusjonen du har tenkt å besøke!

Arkivverket forteller:

Stengt lesesal 28. og 29. mars

Riksarkivet og Statsarkivet i Oslo stenger lesesalen 28. og 29. mars 2012. Det samme gjelder flere andre statsarkiv/Samisk arkiv. Andre har redusert åpningstid disse dagene. 
Så da får man heller ta en tur på et bibliotek kanskje? Jeg digger Deichman, det norske biblioteksystem er helt suverent. Et annet bibliotek jeg sjelden besøker, men burde frekventere ofte, er Nasjonalbiblioteket.  Men nå vet jeg at de har en artikkel jeg vil lese, så da må jeg dit i begynnelsen av mai!
Jeg prøvde å søke på «bibliotek» i min egen blogg, og ser at jeg har blogget om det mange mange ganger.
Et av mine yndlingsbilder fra Deichman:
Foto: meg sjøl

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.