Meny Lukk

1940-tellingen for USA blir lansert 2. april!

http://www.1940census.net/index.php

Det blir spennende å se hvor stort presset på serverne blir – kanskje det kneler? Jeg vet at de organisasjoner og firmaeer som har dette ute (uvisst hvilke pr. nå)  har jobbet på spreng for å bygge opp og finpusse maskineriet.

I mens går jeg gjennom basen for å se hvem jeg skal lete etter. Jeg har blant annet min oldemors tante Selma som fikk minst 3 barn, ble gift minst 3 ganger. Og har mange barnebarn. Men ingen vet hvor hun selv ble av. Jeg blogget om Selma og hennes 2 søstre (som også dro til Amerika) her og jeg har håp om å finne Selma i 1940-tellingen. Spennende!

Jeg lurer også på farmors onkel Kristoffer/Christopher som var i Amerika i flere år (vi aner ikke hvor lenge) – og jeg har blogget om ham også her

Så får vi se da – finner jeg dem tro? Du hører nok noen hyl her etter hvert!

I mens kan man jo se på skjemaet som ble fylt ut, her er det mye interessant informasjon å finne – dersom man altså finner sin slektning.. (klikk på bildet så blir det større)

 1940 Census Form (Population Schedule) (National Archives)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.