Meny Lukk

Gaven til den som har «alt»

kan ofte være noe «å ha det i»… men ikke alle trenger ny koffert… så da tenkte vi noe annet…

Datteren til en venn av oss kom til meg i fjor og lurte på om vi ikke kunne lage en slektstavle til pappaen hennes på 60-års dagen.

Mye info er hentet av familien, nå er det opp til meg å jobbe meg bakover til tipptippoldeforeldre på alle linjer. En linje stopper dessverre allerede på bestefaren, da det ikke er mulig å kunne bekrefte hvilken person som er den rette. Sånn er det i de aller fleste familier, man  har en tipp eller beste som ble født uten at foreldrene var/ble gift. Skam i gamle dager, nå mer normalt enn barn født i ekteskap. Wikipedia har en artikkel om dette temaet her.

Som selve gaven bruker vi som regel Norsk Slektshistorisk forenings prydtavle, og resultatet ser gjerne slik ut når vi er ferdige:

tavle til min bror på 50 års dagen – foto: meg.

Så får vi se da, om jeg greier å fylle ut de fleste linjene utenom den helt til venstre….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.