Meny Lukk

Den første personen født i Norge er indeksert i 1940-census!

En av slektssamfunnets eldste og beste bloggere er Dick Eastman. (Du finner lenke til bloggen hans i min bloggrull til venstre).


I hans siste innlegg forteller han om MyHeritage som også bedriver indeksering av 1940-census. (dette hadde jeg ikke fått med meg, enda jeg er medlem der) De har fått ut et county i staten Rhode Island, Bristol. Det kan se ut som det bodde 3.981 sjeler i countiet i 1940.

Jeg tok et kjapt søk på personer f. i Norge, og jammen var det ikke en dame der, Borghild Cole f. 1896 i Norge.

Her ser vi hvordan skjemaet ser ut, og hva slags informasjon som er blitt indeksert. Og – MyHeritage har norsk ledetekst om man er på fra Norge.

Det er jo synd at flere sitter og gjør samme jobben, for det ser vel ut som om Myheritage, Archives.com (samarbeid mellom Familysearch, Archives.com og Findmypast.com) og eventuelt Ancestry.com sitter og gjør samme samme jobben hver for seg, for så å legge dette på nett. 

Men dette er spennende saker, og når jeg ser på Familysearch.com sin side om Florida, er jeg stolt over at «min» egen Englewood Genealogical Society er med på indekseringen! Selvom de har lagt inn lenken til EGSFL feil da… lenken til foreningen er http://www.egslf.org.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.