Meny Lukk

Ancestry.com er stadig ute og shopper…

I juni 2010 skrev jeg om at Ancestry.com var på handletur, og i handlevogna lå genline.se. I dag er genline.se en del av Ancestry.com og ancestry.se med språk tekst er oppe og går.(noe mange norske abonnenter setter pris på). Jeg bruker aldri Ancestry sine svenske skanna kirkebøker, da jeg som regel bruker adonline.se. Jeg liker ikke måten de har håndtert framfinningen av kirkebøkene på ancestry.se.

Den 25. april fikk jeg månedens «e-newsletter» Genealogy Insider fra Family Tree Magazine, og der var det lenke til flere interessante artikler og blog-innlegg. Blant annet Diane Haddad (en del av Family Tree Magazine).

Denne gangen var det en artikkel/innlegg som virkelig fikk meg til å sperre øynene opp. Nemlig at Ancestry.com igjen er på handletur, og nå er det http://www.archives.com som står for tur! Jeg abonnerer på archives.com da de har en del materiale som ikke finnes andre steder.  Men nå sies det altså at de skal kjøpes opp av Ancestry. 

Jeg tenker litt på Census 1940. Fordi mange tusen mennesker sitter og indexerer denne gratis for Familysearch/Archives.com/Findmypast.com og National Archives. Og – Ancestry har sin egen gjeng som sitter og indekserer dette (håper de får betalt). Hva skjer med dette tro? Heldigvis er dugnadsprosjektet en del av Familysearch Indexing, men…

Ancestry.com er på børsen i USA.. mulig jeg må kjøpe noen aksjer…..

Les artikkelen/blog-innlegget selv her

Om Familytreemagazine – fra hjemmesiden:
Family Tree Magazine, America’s #1 family history magazine, is the leading how-to publication for those who want to discover, preserve and celebrate their roots. It covers all areas of potential interest to family history enthusiasts, reaching beyond strict genealogy research to include ethnic heritage, family reunions, memoirs, oral history, scrapbooking, historical travel and other ways that families connect with their pasts. Family Tree Magazine strives to provide engaging, easy-to-understand instruction that empowers readers to take the next steps in the quest for their pasts—with a beginner-friendly approach that makes genealogy a hobby anyone can do.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.