Meny Lukk

For en frivillig innsats! 6 stater ferdig indeksert..

Foto: meg selv, tatt i Salt Lake City.

og det på bare noen få uker! Torill skrev litt om 1940-tellingen (i USA) og framdriften for noen dagersiden, og Liv blogget om selve indekseringen for noen uker siden.

https://the1940census.com/

Sjøl har jeg sendt inn ca 30 registrerte skjemaer, og synes det er utrolig moro å være med i et så stort dugnadsprosjekt. De fleste registreringene gjorde jeg for Florida (selvsagt) men jeg har også registrert flere skjemaer fra Minnesota. Akkurat nå er det Oklahoma som har høyest prioritet, og jeg har lastet ned et par «batcher» (som består av en liste med ca 40 navn) fra Tulsa.

På den tiden de har transkribert drøyt 34 millioner navn i 1940-census, har andre indekserere faktisk også jobbet med andre prosjekter, og det er transkribert 9 millioner andre records i tillegg. Det er en enorm frivillig innsats som ligger bak det som kalles «Familysearch.org».

Pr i dag er det lagt ut 6 ferdig transkriberte stater, nemlig Colorado, Delaware, Kansas, New Hampshire, Oregon, og Virginia. I tillegg finner man en del av Rhode Island på www.myheritage.com -på Ancestry.com har de ferdig Delaware, Nevada og District of Colombia. Så det går framover! Litt teit er det at det sitter flere og gjør samme jobben, særlig når vi vet at Ancestry har kjøpt opp Archives.com – som er samarbeidspartner med Familysearch… lurer litt på hvordan det blir etter hvert.

Les mer om framdriften hos Familysearch her: 
6 Fully Searchable State Indexes Posted On FamilySearch.org

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.