Meny Lukk

Ny bok til slektsforskerens hule!

I morgen er det lansering av den norske utgaven av Odd S. Lovoll sin bok «Norske aviser i Amerika». Jeg skrev om dette for en drøy uke siden her.

Jeg får ikke gått på lanseringen, men fryd og glede, boka kom i posten til meg i dag den, Haugenbok.no leverer fort og greit.

Bakpå boken står det:

Odd S. Lovoll har skrevet en rekke bøker om nordmenn i Amerika, og er omtalt som «Norskamerikanernes fremste historiker». Han var den første som ble utnevnt til King Olav V Professor of Scandinavian-American Studies ved St. Olaf College, og var fra 1995 til 2005 professor II i amerikansk historie ved Universitetet i Oslo. Lovoll fikk Fritt Ords Honnør for boka Norwegian Newspapers in America i 2011.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.