Meny Lukk

1940-census, verdens største dugnad?

Jeg har flere ganger blogget om 1940-census og dens framdrift. Jeg er både stolt og glad for å være en del av denne innsatsen, selvom jeg ikke har hatt anledning til å indeksere så mye som jeg har hatt lyst til. Min gode venn og arts/slektsfrende Liv har også blogget om dette fenomen,

Jeg hadde bare lyst til å vise grafikken til Familysearch – som forteller om framdriften. Dette kan du se her:


https://familysearch.org/1940census/

I dag så det slik ut: (det «oransje» er ferdig indeksert og søkbart, de andre kommer fort og sterkt etter. Følgende stater er klare for søk:

Oregon, Idaho, Nevada, Utah, Wyoming , Arizona, Colorado, Alaska, Kansas, Florida, Virginia, New Hampshire, Vermont og Delaware

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.