Meny Lukk

Ny slektsside! Endelig…

Endelig har jeg fått rota meg til å få laget ny hjemmeside – som skal fullstendig ta over den gamle!
Mitt nye «domene» er http://www.lailanc.net – og der vil slekta være i høysetet, og så kommer bunader og reiser sånn litt etter hvert!

Om du stikker innom, så hadde det vært hyggelig om du la en hilsen i gjesteboka – både ros og ris vil bli tatt imot (det første med åpne armer, det andre litt mer avventende 😉

Selve maler og databasehåndteringen er gjort med TNG – The Next Generation – et fantastisk program som er laget av den utrolig dyktige Darrin Lythgoe – som ikke bare er flink, men også tar seg tid til å svare på epost fra utålmodige og fortvilte (med snev av lese-vegring) . Darrin er en god grunn til å kjøpe dette programmet, og programmet i seg selv er også en god grunn til å kjøpe seg. Eller hvordan det var!

Jeg har jobbet noen timer, og er ikke helt i mål, men har valgt å lansere barnet, og heller få kommentarer! (Hilsen i gjesteboken, som bare er flytta fra den forrige hjemmesiden, er velkommen!)

http://www.lailanc.net  stikk innom da!

English verion available!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.