Meny Lukk

Rotteracet 1940 i USA ble vunnet av….-

http://www.ancestry.com/

Dette var forsiden på Ancestry i dag – fantastisk jobba! Det er 4 måneder siden den ble lansert (2. april 2012) og allerede nå har Ancestry altså greid å få den ut! Den ligger vel gratis ute tror jeg, så det er bare å søke ivei!

Familysearch.org har også kommet langt, her er status pr. i dag 3. august. Alle de statene som ikke er lagt ut, er 100 % ferdige, så det er nok bare dager om å gjøre før denne også vil komme ut.

Familysearch.org

Gratulerer til de som leter etter slekt i USA!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.