Meny Lukk

DIS-Norges gravminner og Anne-Lise…

I dag vil jeg omtrent bare lenke til en annens blogg – nemlig min kjære «2nd cousin 1nce removed sin sister-in-law» Anne-Lise. (er det familie så er det familie!)

 Anne-Lise har en del kvaliteter jeg virkelig liker – foruten at hun er i familie med min slekt, så har hun også et søke/lete-hode som overgår mange jeg kjenner. Om hun ikke finner det umiddelbart finnes det også hos henne en en imponerende tålmodighet! I tillegg har hun frivillighets-genet, som gjør at hun blir med i både indekseringa av 1875-tellinga og gravminne-registrering.

Så i dagens innlegg fremhever jeg Anne-Lise, og hennes siste innlegg om DIS-Norges Gravminner. Takk Anne-Lise, for den supre jobben du gjør,  Vi trenger flere frivillige som deg!! 😀

Anne-Lises bloginnlegg om gravminner finner du her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.