Meny Lukk

Arkiv Digital er igjen gratis til helgen! – (svenske kilder på nett)

For noen måneder siden skrev jeg litt om at jeg hadde meldt meg på til å være med til Gävle og de svenske slektsforskerdagene.

Nå er snart dagen kommet, og det skal bli arti med litt påfyll utenfra. Jeg skal være med og hjelpe på standen til DIS-Norge både lørdag og søndag, og jeg håper og tror den nye pc’n er klar for de store søk. Forrige gang jeg var med, var i Falköping, og da var det fullt trøkk hele dagen på vår stand, av  svensker som ville ha hjelp til å finne sine norske røtter.

Gratis gratis gratis!!!
En ting som er flott under disse helgene, er at mange av de som vanligvis tar betalt, «gir seg bort gratis» for et par dager. Dette igjen med Arkiv Digital!

Fra Arkivdigital.se leser vi:

ArkivDigital är gratis 25-26 aug 2012

ArkivDigital är en av de större utställarna och vi firar årets släktforskardagar med att erbjuda alla gratis tillgång till ArkivDigital under helgen. Alla har inte möjlighet att besöka Gävle, men vi vill ändå göra så att alla får ta del av festligheterna på något sätt.

Gå inn og se hvordan du kan gjøre dette selv, det er enorme ressurser som ligger tilgjengelig, kanskje du finner ut at en helg ikke er nok?

Og mer fra turen, ja det kommer vel når den starter tenker jeg! Skal du dit sier du? Da finner du oss på DIS-Norges stand i utstillingshallen «Balder» – på stand nr. 3 sammen med DIS-Danmark! (lenka går til en pfd-fil med utstillerkart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.