Meny Lukk

Mer fra helgens arrangement i Gävle….

Denne standen brukte vi litt tid i, Liv og jeg. For noen produkter de viste frem! Flotte anetavler og slektstavler, vakkert design, kvalitet på både materialer og utseende var helt ypperlig, og prisen veldig bra! Dette kan bli til noe veldig spennende.

Denne tavlen ble produsert til et slektsstevne «Gustav  och Olivia Libergs ättlingar. Fantastisk! Jeg telte ikke hvor mange navn den hadde plass til, men det er en stor familie!

 

Jeg har allerede bestemt meg for å få laget en tavle hos homedeco.se selv, den som henger på veggen til venstre var utrolig flott. Den kan ses her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.