Meny Lukk

Det var en spennende dag for… Meg!

nyklipt førsteklassing…

Da er studiene i gang ved Boston University – dvs hos Boston University Distance Education.

Jeg var ganske så spent da jeg gikk inn med følelsen av «nyklipt førsteklassing» med nye bøker og penalhus i dag morges! Jeg hadde, som alle førsteklassinger, sniktitta og prøvd meg litt på å stave meg gjennom noen setniger, og synes jeg fikk det greit til! …

Det er nok litt forskjell på Laila som førsteklassing i 1970 eller når det var, og Laila i dag som logget seg inn på Boston University sin Online Campus! Men sommerfuglene i magen var der! Det er så moro å lære noe nytt, og det er så arti å gjøre det sammen med andre som er genuint interessert i det samme, og følelsen av at det ikke er «konkurranse» men hyggelig hjelpsom iver om å støtte og heie på hverandre er den fremtredende. Herlig!

Jeg koste meg med online-studiene i Volda, hvor jeg kunne strikke mens jeg hørte på enkelte av forelesningene. Her må jeg lese sjøl… det får gå, og det gjør nok litt med meg! Men – diskusjonsfora og hyggelige medstudenter var det på Volda – og vil også være i Boston!

I dag har jeg spisset blyanter og funnet fram notatbok, lest og lest til øyet ble stort og vått, og jeg har faktisk fått litt nye innfallsvinkler og måter å se på forskjellige kilder! 

Dette blir moro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.