Meny Lukk

Vålerenga Historielag – fotoutstilling 2012

Vålerenga Historielag har arrangert fotoutstiling i nærmiljøet hvert år så lenge jeg har bodd på Vålerenga. Og i år som alle år før. De siste åra har fotoutstillinga vært arrangert i menighetssalen i Vålerengen kirke, noe både prest og fant synes er hyggelig.

Vålerengen kirke (ja den heter det) har jo vært i media oppgjennom både på grunn av brann, prest og idret. Nå er det nye kluter på prekestolen, idretten har fått egne lokaler på Valhall, men fotoutstillinga og Historielaget består! Det er ikke alle historielag i vårt lange land som har kontorer og møtelokaler i kirketårnet!

Årets fotoutstilling skal som tidligere år ha flere temaer, og siden jeg var med og rigge litt til i dag sitter jeg med inside informasjon. Mye før/nå bilder, ny historisk års-kalender, Bommen på Galgeberg kan feire 20 år, det blir selvsagt slektshjørne med undertegnede og Liv, og utstilling av ting og tang fra vålerenglers barndom og oppvekst! Til og med presten vår har fått lov til å være med på et par vegger etter det jeg skjønner!

Så ta en tur da vel! Dette blir høstens vakreste eventyr! (Og ja, vaffelpressa er smørt)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.