Meny Lukk

Slektsforskerdagen 2012 – siste lørdag i oktober, hvert år

Slektsforskerdagen 2012 blir for 3 gang arrangert i Riksarkivbygningen, som et samarbeid mellom DIS-Oslo/Akershus, Riksarkivet og Statsarkivet i Oslo.

DIS-O/As hjemmeside kan man lese om et utrolig bra program, foredrag, kurs, og en stor utstilling med flere kjente og kjære, men også nye utstillere. Selvsagt noen utstillere som er med pga det valgte tema, «Gamle brev forteller» eller – Brev-Postkort-Postvesen.

Viggo har blogget  litt om hvordan de gjør det i Bodø,  og han har gjort en ekstra vri på saken

Gjennom hele dagen vil det bli arrangert kurs i slektsforskning, og også kurs i hvordan man bruker www.arkivportalen.no – og foredragslisten er lang og imponerende.

Dette blir igjen en Slektsforskerdag uten meg, jeg får heller glede meg til neste år, da er det nemlig mulig at jeg er i Norge denne siste lørdagen i oktober!

Ta turen! T-banen stopper 2 minutter fra hovedinngangen, og det er stor fin parkeringsplass. Ingen grunn til å sitte hjemme i sofaen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.