Meny Lukk

Gratulerer med dagen – til meg!

Lørdag 10. november 2007  skrev jeg mitt første blogginnlegg her på Slekt og Slikt. I dag er det også en lørdag, 10. november, 5 år etter! Jeg hadde nok ikke husket det om jeg ikke hadde meldt meg inn i «blogoversaries» , men plutselig fikk jeg kommentarer fra folk om «gratulerer med dagen». Moro.

Bloggen har hatt besøk av 85.034 personer til akkurat nå, jeg har skrevet over 800 innlegg, de aller fleste om slektsforskning eller noe relatert til dette, det er kommet 670 kommentarer (skulle ønske det var fler), og det er 42 personer som har valgt å «følge» bloggen min. Takk til dere!

Det blir full fart igjen her nå, etter 14 dager med nær total stillhet.

Hva skrev jeg i mitt første blogginnlegg tro?  Jo – om en slektsforskers søndag i vårt Vålerengelske hjem

Kanskje jeg holder i 5 år til?

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.