Meny Lukk

Folketellinga for 1875 – flere registreringer ute!

Jeg har tidligere skrevet om tellinga for 1875
Folketellingen 1875

og
Hurra! Utvidelse av dataregistrert….

så detaljene rundt denne skal jeg ikke kjede dere med. Men – i dag så jeg at Familysearch.org har lagt ut drøyt 30.000 (om jeg husker det riktig) flere registreringer – nå er det 101.402 registreringer på Famlysearch.org, og hva som ligger ute, kan man se i litt nede på siden her.  

Digitalarkivet og RHD har også mange kommuner ute, og jeg håper at det som ligger på Familysearch om ikke lenge vil bli lagt over på Digitalarkivet eller på RHD, da FS sin søkemotor ikke på noen måte er bra nok for å søke i norske folketellinger.

Den store delen av utvidelsen nå, var vel Hedmarks kommunene, noe jeg har savnet. Så da er det bare å kaste seg over materialet, og glede seg!

Dataregistreringen foregår i Norge,  og en av dem som har vært ivrigst er Anne Lise fra Holmestrand. Vidar har blogget om hennes innsats her.

http://www.familysearch.org

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.