Meny Lukk

Carey med slekt fra Nordland!

I går møtte vi for andre gang en datter av en god venn her i USA. Hun har en mormor med dype røtter i Norge, og nå vil hun finne ut mer, selvom hun vet mye. Moro!

Careys oldeforeldre kom (hver for seg) til USA; og slo seg ned på USAs vestkyst. Oldemoren Johanna kom med sine foreldre rundt 1910, og Careys oldefar Einar kom rundt 1900. Jeg har flere navn, og har allerede funnet oldemor Johannas dåp. Her er det mye spennende historie, og Carey er så heldig å ha sin bestemor på 96 i live, og i full vigør, og en mor som er interessert i å finne ut mer Jeg har bedt Carey om å først sende meg bestemorens sirlige notater (på et herlig blandet norsk/engelsk) så skal vi se hva vi finner ut.

Careys oldefar Einar var også fra Norge, og kom til USA sannsynligvis rundt 1910. Det skal bli spennende å hjelpe Carey med å finne tilbake i slekta, og jeg kommer til å lage en side om det dersom hun lar meg få lov, hvor jeg forteller om hvordan jeg jobber og hva vi finner.

Hvem tror du at du er Carey?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.