Meny Lukk

Salt Lake City – here I come!

Da er dagen kommet, og jeg sitter på flyplassen i Sarasota og venter på flymaskinen som skal ta meg tvers over dette store landet til Salt Lake City i Utah. Salt Lake City er liksom «mekka» for en slektsforsker, og jeg har gledet meg som en unge i flere måneder allerede!

http://www.rootstech.org

De første tre dagene vil jeg være sammen med en gjeng norsk-amerikanere, hjelpe med det som trengs, og jobbe sjøl med egne ting.  Fra torsdag er vi så klare for Rootstech 2013, som er en enorm «messe» med bare slektsforsker-ting. Dette er den største happeningen her i USA, for slektsforskere, og det er et program så tett at man må prioritere sterkt for å få til det man vil. Jeg har valgt ut noen foredrag, så får vi se. Jeg har også meldt meg på lunsj med folk fra Ancestry.com og fra Familysearch.org, og det blir spennende å se hva de ha å komme med. I tillegg blir det en stor samling på kvelden torsdag, hvor «alle» som er noe i vår sfære vil være. Etter samlingen, får vi høre Tabernakkel-koret, noe jeg også gleder meg til, det skal være flott. Fredag kveld er vi invitert til 50års lag, mannen som er ansvarlig for Geneabloggers har invitert masse folk til fest. Så da får vi jo enda en kveld til å møte folk, regner med at det er flere av de bloggerne jeg følger fra USA som vil være med der. Utrolig spennende!

Midt inni alt program, er jeg meldt på til å være med i Geneablogger-fellesskapet, hva dette innebærer vet jeg ikke helt ennå, annet enn at vi får en flying start torsdag morgen, da skal vi møte for å bli vist rundt i hallene før alle folkene kommer. Vi får også prioriterte seter ved åpningen! Dette kommer til å bli helt fantastisk!

For den som ikke har anledning til å være med over, kan se en del av hovedforedragene via streaming online.

Sjekk her for å se hva som skjer,  og hvilke foredrag som vil bli vist online!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.