Meny Lukk

Salt Lake City første kveld (eller: lang dags ferd mot natt!

Det tar nesten like lang tid å fly til Salt Lake City fra Florida som å krysse Atlantern! Men fram kom jeg, og en fin tur var det. En del turbulens, men pytt. Hyggelige sete-frender, og internett på flymaskinen, og jeg var glad som en lerke! Været var nydelig da vi fløy inn over Salt Lake City, og de hvite fjellene lyste vakkert opp.

En hyggelig mann fra Kroatia kjørte drosjen inn til byen (greide ikke å komme gjennom på telefonen til hotellet for å bestille «shuttle», så det ble taxi. Men det var helt ok.

Utsikt fra drosjebilen

Rommet er fint, høyt oppe i 13. etasje med fin utsikt over mot Capitol Hill bygget og i enden av korridoren ser jeg mot Tempelet og Tabernakkelet. Tok et bilde ut av vinduet, og det ble ganske fint:

Utsikt fra andre enden av gangen. Foto: meg selv.

Etter en kjapp Facebook-chat med et par av lederne for Norwegian Lag Week, måtte jeg haste ned til lobbyen for å møte gruppa, og det er en gjeng med morsomme og kunnskapstørste norsk-amerikanere, med aner fra de fleste fylkene i landet. Det virker som Oppland fylke har flest representanter, Buskerud noen og et par fra Telemark og Nordland/Troms. Akershus er kun representert via meg selv, Ginny og Steve, som begge er med i gruppens arrangementskomite. Mye jobb ligger bak en slik uke for at alle skal trives og ha en utbytterik slektsforsker-uke!  4 av de som er med i år, møtte jeg første gang jeg var her, i 2011.

I morgen tidlig møter gruppen for forskjellige kurs, jeg drar bort til biblioteket for å jobbe litt med oppdrag jeg må ha ferdig. Morsomt!

Dette er både julaften, middelhavscruise og får-i-kål på en gang!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.