Meny Lukk

Ny dag og gamle nøtter! Dag tre i denne vakre byen!

Det var trivelig å stå i kø i morres, 2 damer som satt ved bordet ved siden av oss igår, kom også i dag, og de var utrolig hyggelige og morsomme, fra Nord-Dakota og Indiana. (slekt fra Irland og Tyskland tror jeg).  Mens vi sto og flira og lo, kom det jammen kjente!

Charlotta og meg i kø. Foto: Olof med Charlottas kamera

Charlotta og Olof fra Dis-Sverige hadde tatt turen, og det var utrolig koselig å treffe dem igjen. Svenskene våre skal vi høre mer om senere.

Det ble en lang fin dag i biblioteket, flere knekte nøtter og flere aha-opplevelser. Og jeg fikk gått opp i USA-avdelingen og gjort oppslag i et par mikrofilmruller. Dessverre viste det seg å være feil personer vi hadde funnet, men det gjør at vi kan stryke dem i letingen etter den berømte nåla ihøystakken. Det er viktig alt man finner, og alt man ikke finner!

Nesten hele gjengen, foto: Norske Elizabeth med mitt kamera

Uten mat og vann og drikke duger heltene ikke,  og i dag valgte vi å spise på «The Garden» på toppen i Joseph Smith Memorial Building, – som tilhører «kirken». Det sterkeste de hadde å drikke var koffeinfri diet coke. Maten var god, og utsikten nydelig! Moro var det også at en av servitørene våre var fra Norge og het Elizabeth!

Etter middag bar det ned i Family Search Center for å høre på våre svenske venner fortelle litt om hva som finnes av kilder til slekt i Sverige. Det er mye, og jeg har blogget om mye av det før. Det går an å søke øverst i bloggen for å se tidligere innlegg.

Charlotta viste bla.:
Arkivdigital.se
svar.ra.se
slaktdata.org
disbyt (www.dis.se)

Faktisk kunne Charlotta også fortelle at ArkivDigital kommer for å ha stand på Rootstech, det synes jeg er utrolig spenstig! Og flere kjente svensker skulle visst dukke opp. Hyggelig.

Lydhøre elever hører på Charlotta (foto: meg)

I morgen reiser noen av gruppen hjem, med mye ny slekt og mye ny lærdom i baggasjen. Mens vi andre tar en siste dag som bibliotekgjester, før vi river oss løs fra biblioteksalen klokken 1600 og iler til registreringsdiskene inne i messe-senteret. Da trenger jeg ikke å stå opp før klokka.. hm halv sju på torsdag!

Kveldsbilde av tempelet. Dette må være vanvittig flott inne, så fint det er over alt ellers. Men, her kommer man ikke inn som turist, man må være medlem av kirken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.