Meny Lukk

Rootstech 2013 – dag 2 (fryd og glede for Legacybrukere)

Legacy-standen var et av mine mål da jeg kom inn dørene i Expo-hall nr.1 – de har stand ikke langt fra inngangen, og jeg var heldig, traff på presidenten da jeg var der! Hadde en hyggelig prat, og fikk tatt bilde og!

President David Brerdan og meg selv

 Mitt mål med samtalen var å få ham til å notere de tre mulighetene jeg savner i Legacy:

  • vitnefunksjon (flere personer knyttes til samme hendelse uten å måtte være slekt, for å kunne analysere f.eks. faddere og forlovere for å finne ut om en person kan være slektning)
  • klikkbare linker til digitale kilder på nett
  • ekteskap mellom personer av samme kjønn

i den rekkefølgen.

Da jeg sa: dette er faktisk allerede inkludert i det andre programmet som er mest brukt i Norge, så det burde implementeres også i Legacy……
noterte President Berdan nr. 2 og 3, men kunne gledestrålende fortelle at vitnefunksjon kommer i en av de første oppdateringene som kommer! Han kunne ikke love når, men at!  (og det var vel egentlig ikke helt offentlig, men siden han fortalte, så kunne han ikke si at jeg ikke fikk lov å blogge… alle ser at jeg er en av Geneabloggerne på Rootstech (vi er 85 stykker som vandrer rundt med perler og buttons og andre galskaper rundt halsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.