Meny Lukk

Ny drakt på bloggen min!

Da fikk jeg – etter inspirasjon fra Jill i Australia – fiksa litt på utseendet til bloggen. Den har hatt det samme utseendet i mange år, så jeg fant ut at det var på tide. Ikke lenger tvillingen til «Tidogrom» selvom det ikke var noe ubehag ved det!

Headingen har jeg laget sjøl, med bilder av slekta, blir vel noe bedre etterhvert, men synes den så ganske ok ut.

Jeg har redusert antall blogger i rullen, både den norske og den engelskspråklige. I tillegg har jeg fått oversettelses-funksjonen til å fungere igjen. Det var på tide, da mine amerikanske venner ikke har noe særlig glede av den norske versjonen. Google er ikke perfekt, men det blir noenlunde forståelig.

Etter innspill fra LarsJo på DISchat, har jeg også fått lagt til en søkeboks – han bruker visst bloggen min aktivt som oppslagsverk.

Mer struktur og slik på etiketter får jeg gå gjennom etter hvert, det er mange innlegg som mangler «tags», noe som gjør bloggen litt mindre strukturert. Men, nå er det egentlig ikke så veldig struktur på meg heller, så jeg tenker det ordner seg etter hvert.

Hyggelig med tilbakemeldinger, da gjerne her i bloggen. På Facebook blir de bare borte!

4 kommentarer

 1. Lars Jørgen

  Ser helt perfekt ut 🙂
  Kommer fortsatt til å bruke den som oppslagsverk og å anbefale folk å følge med på den 🙂

  Gratulerer med drakta !

 2. Viggers

  Forandring fryder & jeg har ikke følt noe ubehag med samme bloggutseende.

  Vi er da tross alt «tvillinger» – ikke sant?

  Gratulerer med ny sveis, Laila!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.