Meny Lukk

DIS-Norges distriktslag på Facebook!

DIS-Norge, Slekt og Data er Norges desidert største forening for slektsforskere. Sjøl har  jeg vært aktiv i foreningen i mange år, men da selvsagt i distriktslaget DIS-Oslo/Akershus siden det er der jeg er bosatt, og det er i de to fylkene jeg har mest slekt.

Når man melder seg inn i foreningen DIS-Norge, blir man automatisk tilknyttet det laget i det fylket man bor, men man kan så inne på sin medlemsside legge til «passive» tilknytninger, slik at man får epost-varsler og informasjon fra andre distrikts-lag. Jeg får f.eks. invitasjoner og informasjon fra DIS-Buskerud, de er aktive og flinke.
I dag kan man følge med hva som skjer rundt i flere av lagene ved å følge dem på sosiale medier. Nå vet jeg ikke hvor aktive DIS-lagene er på «Twitter», da jeg rent glemmer dette mediet sjøl, men på Facebook ser jeg det stadig dukker opp flere av distriktslagene, og noen av dem er aktive og deler informasjon.

Du finner de forskjellige lagene her:

DIS-Norge, Slekt og Data
DIS-Oslo/Akershus

DIS-Møre og Romsdal

DIS-Vestfold

DIS-Aust-Agder

DIS-Telemark

DIS-Buskerud

Noen er selvsagt mer aktive enn andre. Men her vil du kunne få info om møter, aktiviteter, og de deler informasjon om sin region som kan være av interesse for den slektsinteresserte.

Husk at Facebook-gruppen/siden ikke er hoved-informasjonskanalen til lagene. Sjekk lags-listen på http://www.disnorge.no/

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.