Meny Lukk

Steve Robinson’s books on Kindle Summer sale! (Mystery with a genealogical twist)

Have you read Steve Robinson’s books? No? Do you own a Kindle? Yes?

I have read all his books, and I just loved them. He has promised me he is working on new Jefferson Tayte-mysteries,  and I am really looking forward to his next book. I blogged about Steve’s books in October 2012

It sounds like I get paid to put out ad’s for these books, but I can promise you, I don’t. But I really like his books, and I want him to keep up his good work! Wish they would be translated to Norwegian, then I know several other Norwegian genealogy mystery freaks out there would buy them!

Steve Robinson’s blog
 In the Blood at Amazon.com
To the Grave at Amazon.com

Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.