Meny Lukk

100.000 besøk på bloggen!

Torsdag ble en slags «milepel» på bloggen, da rundet telleren 100.000 besøk! Det er ikke det at det er så veldig viktig dette tallet, men det er veldig hyggelig å se at det en skriver faktisk blir lest av noen. (Og bare så det er sagt, mine egne besøk telles ikke med i dette tallet)

Jeg har ikke laget noen statistikk på hva som googles, eller hvor folk kommer fra, men jeg ser jo selvsagt at mange kommer inn via lenke når jeg blogger, og automatisk får lenken lagt på tidslinjen min via networkedblogs.com ut på Facebook. Men det kommer også veldig mange besøk inn via google og andre søkemotorer. Hyggelig!

Takk for besøket, folkens! Det hadde vært hyggelig med en kommentar av og til, tilbakemeldinger på det en skriver er ofte veldig nyttig, kanskje tanker rundt det jeg har skrevet?

Jeg tror faktisk at Tove fra Nasjonalbiblioteket var min gjest nr 100.000 i dag. Takk for besøk Tove!

4 kommentarer

  1. Viggers

    100.000 besøk har du hatt og tusenvis forskjellige mennesker har du gledet med nyttig informsajon, kreative løsninger og vilje til å dele med andre.

    3 * 3 HURRA for LAILA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.