Meny Lukk

Drew Smith og George G. Morgan – Advanced Genealogy Research Techniques

Drew Smith er President i Florida Genealical Society, Inc (Tampa), i tillegg til at han er både forfatter, foredragsholder, bibliotekar, og ikke minst en del av The Genealogy Guys, http://genealogyguys.com/

Advancesd Genealogy Research Tecniques kan bestilles her

Drew Smith har tidligere gitt ut boken Social Networking for Genealogists, og jeg hørte ham holde foredrag om dette hos Englewood Genealogical Society FL, i februar 2009.  Hans bok står selvsagt signert (og lest) i min bokhylle. En utrolig dyktig foreleser, med humor og kunnskap om vår digitale sfære. Jeg møtte også Drew i Salt Lake City nå i mars, under Rootstech2013, utrolig hyggelig!

Nå har Drew sammen med sin partner George G. Morgan begått boken «Advanced Genealogy Research Techniques» – en bok jeg gleder meg til å lese. Jeg har bestilt den både i papir-utgave og på Kindle. Papirutgaven blir levert på døren hos venner i Englewood, FL  så snart den blir ferdig (skal slippes 13. september), mens Kindle-utgaven skal leses så snart jeg er ferdig med et par andre godbiter. George G. Morgan har tidligere bla. skrevet boken «How to do Everything – Genealogy (tredje utgave kom i 2012 på McGraw Hill), en bok som selvsagt også finnes i min bokhylle.

På Amazon.com står det om boken:
A professional genealogist reveals how to get past brick walls in research and unearth hard-to-find ancestors
Advanced Genealogy Research Techniques uses up-to-date and highly organized methods and techniques to show you how to find the elusive details to round out your genealogy research. You’ll get past the brick walls that have stumped you and see how to move beyond basic types of genealogy resources. The book covers a variety of software programs and specialized genealogy tools and shows you how to create an online genealogical research log to preserve data found and organize it in ways to help you understand what you’ve uncovered. Nearly every form of modern social networking is addresses as is using DNA records. This practical, in-depth guide provides the next level of detail for anyone who wants to expand beyond the beginner tactics and techniques.

  • Uses proven research methods to go deeper and uncover elusive details
  • Helps you to understand the details you uncover and keep track of data
  • Covers a variety of software programs and specialized genealogy tools
  • Offers multiple scenarios and examples to drive home the research methods explained

Boken er altså ikke gitt ut i papirformat ennå, den skal komme 13. september 2013, men Kindleutgaven kom i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.