Meny Lukk

Det ser ut til at noe har skjedd

med innlegg fra bloggen min. Hele august og juli er borte, og det er også flere innlegg fra tidligere jeg savner. Jeg har tekstene, så jeg får se om jeg tar meg tid til å legge dem ut på nytt. Dette er faktisk 2. gangen dette har skjedd, men forrige gang ble det i orden igjen etter noen dager. Da var det en eller annen indeksering hos leverandren som hadde gått i frø.

Jeg lar det derfor være sånn inntil videre, kanskje det ordner seg?

Er det andre med blogspot-blogger som har merket det samme?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.