Meny Lukk

Amerikas statlige institusjoner «stenger» – betyr det noe for slektsforskeren?

Jeg har ikke tenkt å gå inn i dette som skjer i USA for tiden, jeg bare rister på hodet.

Det slo meg ikke før jeg skulle inn på Library of Congress i dag for å slå opp i noen aviser, ja da var det jammen at det gikk opp for meg at jo, slektsforskere vil også merke dette!

en annen statlig database mange slektsforskere (også fra Norge) bruker, er land-records hos blm.gov – og der er det også stengt…

Dette gjelder altså kun statlige (føderale) institusjoner, ikke private eller institusjoner på stats- eller lokale nivåer.

Jeg håper at de av våre venner som skulle til Grand Canyon og et par andre nasjonal-parker på deres reiser i USA har vært der allerede, for denne beskjeden var å finne på deres hjemmeside

Så får vi håpe at alle tar til vett snart, og ting går tilbake til det normale. Enten de er republikanere eller demokrater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.